Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει στους/στις εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως εισηγητές/τριες σε Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους». Το Πρόγραμμα προσφέρεται για τρίτη συνεχή χρονιά και οργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής μάθησης στους εκπαιδευτικούς.

Τα Σεμινάρια στοχεύουν στη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας των εκπαιδευτικών σε θέματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελέτης, είτε στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών τους, είτε στο πλαίσιο της καθημερινής εκπαιδευτικής πρακτικής. Παράλληλα, επιδιώκεται η ανταλλαγή απόψεων, καθώς και καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών σε παιδαγωγικής φύσεως θέματα και σε αποτελεσματικές διδακτικές προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί στην τάξη.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής ως Εισηγητής/τρια και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου 2018. Κάθε εισηγητής/τρια θα έχει στη διάθεσή του/της 2,5 ώρες και θα λάβει Βεβαίωση Παρουσίασης. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από τις 16:00 μέχρι τις 18:30. Οι εκπαιδευτικοί των οποίων οι προτάσεις θα επιλεγούν, θα κληθούν σε ενημερωτική συνάντηση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη λειτουργό του Π.Ι. Δρ Πολυξένη Στυλιανού (τηλ. 22402306, ηλ. διεύθ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος μέσω της ιστοσελίδας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi.ac.cy) ή μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/VkVPa5.

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε άμεσα τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας, ώστε να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή ως εισηγητές/τριες στην εν λόγω δράση.

Σημειώνεται επίσης, ότι για το εν λόγω Πρόγραμμα έχει αποσταλεί ταχυδρομικώς σχετική αφίσα.

 

Εγκύκλιος

Έντυπο αίτησης για συμμετοχή ως εισηγητές/τριες