Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών για το Πρόγραμμα Προαιρετικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης (Προδημοτικής/Δημοτικής και Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και Διατμηματικά (για εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες), που θα προσφερθούν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών/τιρών μπορούν να παραληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη διεύθυνση: http://www.moec.gov.cy

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους σε δύο μέρη:

  • Πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.pi-eggrafes.ac.cy συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους ζητηθούν και στη συνέχεια να εκτυπώσουν την αίτησή τους.
  • Πρέπει να υποβάλουν την εκτυπωμένη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα συνοδευτικά έγγραφα των αιτήσεών τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Π.Ι.21/2018: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ/ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ» στο Κιβώτιο Προσφορών (4ος όροφος) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος, ορίζεται η Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ώρα 9:00 π.μ.

Για ερωτήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Έγγραφα Διαγωνισμού

Έντυπα

Ηλεκτρονική υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος