Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών για τα Προγράμματα Επιμόρφωσης των Στελεχών της Εκπαίδευσης (Νεοπροαχθέντες Διευθυντές Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Βοηθοί Διευθυντές Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) που θα προσφερθούν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατά τις σχολικές χρονιές 2018-2019 και 2019-2020.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών/τιρών μπορούν να παραληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη διεύθυνση: http://www.moec.gov.cy

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους σε δύο μέρη:

  • πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.pi-eggrafes.ac.cy συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους ζητηθούν και στη συνέχεια να εκτυπώσουν την αίτησή τους.
  • πρέπει να υποβάλουν την εκτυπωμένη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα συνοδευτικά έγγραφα των αιτήσεών τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Π.Ι.16/2018: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» στο Κιβώτιο Προσφορών (4ος όροφος) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος, ορίζεται η Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ώρα 9:00 π.μ.

Για ερωτήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Έγγραφα Διαγωνισμού

Έντυπα

Ηλεκτρονική υποβολή εκδήλωσης εδιαφέροντος