Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας υπενθυμίζουμε ότι, με βάση την αντιρατσιστική πολιτική του ΥΠΠ «Κώδικας Συμπεριφοράς κατά του Ρατσισμού και Οδηγός Διαχείρισης και Καταγραφής Ρατσιστικών Περιστατικών», αναμένεται όπως τα σχολεία αποστείλουν την ετήσια αναφορά ρατσιστικών περιστατικών (Φόρμα 2) για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Σύμφωνα με την εν λόγω πολιτική, ο/η Υπεύθυνος/η Εκπαιδευτικός της εφαρμογής του Κώδικα και Οδηγού στο σχολείο, σε συνεργασία με τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, συμπληρώνει τη Φόρμα 2, με τα συγκεντρωτικά στοιχεία για τα ρατσιστικά περιστατικά του έτους που πέρασε, και την αποστέλλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Το έντυπο είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την αντιρατσιστική πολιτική, στο Υποστηρικτικό υλικό (https://goo.gl/vaof93). Για οδηγίες συμπλήρωσης, μπορείτε να αποτείνεστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το σχετικό έντυπο συμπληρωμένο (Φόρμα 2) μέχρι τις 29 Ιουνίου 2018 στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

 

Εγκύκλιος