Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου διοργανώνουν Ημερίδα με Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα «Παραμύθι με τρεις εκδοχές» το Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, ώρα 8:45 π.μ. μέχρι 1:00 μ.μ., στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν σε θέματα δημιουργικής αξιοποίησης του λογοτεχνικού βιβλίου στην καθημερινή διδακτική πράξη. Η Ημερίδα περιλαμβάνει συζήτηση και βιωματικά εργαστήρια με τους συγγραφείς Λιάνα Δενεζάκη, Κυριάκο Μαργαρίτη και Παναγιώτα Πλησή. Επισυνάπτονται το πρόγραμμα της Ημερίδας, οι περιγραφές των εργαστηρίων και τα βιογραφικά σημειώματα των συγγραφέων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy). Για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων των εκπαιδευτικών. Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών (http://www.pi-eggrafes.ac.cy), στην κατηγορία Ημερίδες-Συνέδρια, από τις 8 μέχρι τις 21 Μαΐου 2018. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi.ac.cy) στις 23 Μαΐου 2018.

Σημειώνουμε ότι στους συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Πρόγραμμα

Περιγραφές εργαστηρίων

Βιογραφικά σημειώματα

Αφίσα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής