Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της εγκυκλίου με Αρ. Φακ.7.1.235 και ημερομηνίας 30 Αυγούστου 2017, πληροφορείστε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει τη δεύτερη φάση του Προγράμματος συστηματικής επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού και των στελεχών των εν λόγω σχολείων.

Η δεύτερη φάση, όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, έχει ως στόχο την παρουσίαση εκπαιδευτικών τεχνικών εκπαίδευσης ενηλίκων και του κριτικού στοχασμού, ως μέρους της αξιολόγησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας για επαγγελματική μάθηση. Απευθύνεται στους Εκπαιδευτές και στο Διευθυντικό Προσωπικό των Εσπερινών Σχολείων και θα προσφερθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2017, κατά την «Ημέρα του Εκπαιδευτικού».

Δεύτερη Φάση Ημερομηνία Διεξαγωγής Χώρος Διεξαγωγής
Σχολεία Επαρχίας Λευκωσίας/ Λάρνακας/Αμμοχώστου Τρίτη, 12/12/2017
16:30 – 19:30
Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ - Δασούπολης, Λευκωσία
Αμφιθέατρο
(εισηγητής: κ. Ανδρέας Κόλλιας)
Σχολεία Επαρχίας Λεμεσού/Πάφου Τρίτη, 12/12/2017
16:30 – 19:30
Παράρτημα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Λεμεσός
Αίθουσα Λ2
(εισηγητής: κ. Στέλιος Ορφανός)

Κύριοι εισηγητές στην επιμόρφωση θα είναι ο κ. Ανδρέας Κόλλιας, Επίκουρος Καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου και ο κ. Στέλιος Ορφανός, Επίκουρος Καθηγητής Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ανάλυσης Πολιτικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Καλυψώ Απέργη, Λειτουργό του Π.Ι. (ηλ. διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ.: 22402375).

Παρακαλείστε, όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για να παραστούν στην επιμορφωτική συνάντηση της επαρχίας στην οποία υπηρετούν. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

 

Εγκύκλιος