Ανακοινώνεται η έναρξη Εγγραφών για συμμετοχή στο 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Χώροι, Λόγοι, Πρακτικές», το οποίο θα διεξαχθεί στις 28-29 Νοεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία. Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο διοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά στελέχη και εκπαιδευτικούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, οι οποίοι/ες θα μπορούν να εγγραφούν στο Συνέδριο, στην πλατφόρμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy/). Σχετικές πληροφορίες για εγγραφή παρακολούθησης του Συνεδρίου από εκπαιδευτικούς και στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα ανακοινωθούν αργότερα.

Για τη διαδικασία εγγραφής στο Συνέδριο, σας παρακαλούμε όπως αξιοποιήσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: goo.gl/Xef1wE, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy), με τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στο Συνέδριο.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο θα είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στο: http://www.pi.ac.cy/literacy/gr.

 

Ανακοίνωση

Ηλεκτρονική εγγραφή στο συνέδριο