Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής, Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «Junior Achievement Cyprus», ενημερώνει για την έναρξη του Προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Junior Achievement Cyprus» και την πραγματοποίηση της πρώτης επιμορφωτικής συνάντησης για το 2017-18.

Ο μη κερδοσκοπικόs Οργανισμόs «Junior Achievement Cyprus», ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας και για πέμπτη χρονιά θα προσφέρει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.jacyrpus.org και στο Facebook «Junior Achievement Cyprus».

Για σκοπούς ενημέρωσης των σχολείων προγραμματίζονται οι ακόλουθες συναντήσεις, αν και ενδέχεται να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα, σε περίπτωση πολύ μικρού ή πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών. Σε τέτοια περίπτωση τα σχολεία θα λάβουν έγκαιρη ενημέρωση από το J.A. Cyprus.

Ημερομηνία Επιμόρφωσης Χώρος Διεξαγωγής Ώρες
28/09/2017 Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ, Δάλι, Λευκωσία 09:00 – 16:00
29/09/2019 Λανίτειο Λύκειο, Λεμεσός 09:00 – 16:00

Κύριος εισηγητής στην επιμόρφωση θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα της συνάντησης.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση», οι Διευθυντές/Διευθύντριες θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό παραγγελίας των βιβλίων του σχολείου τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy). Η καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης της συμμετοχής σχολείου και εκπαιδευτικών στο Πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση» είναι η Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017.

Τα σχολεία των οποίων οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην πρώτη επιμόρφωση, θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Τονίζεται ότι, λόγω της διεξαγωγής της συνάντησης σε εργάσιμο χρόνο, ο ανώτερος αριθμός συμμετοχής εκπαιδευτικών είναι δύο (2) ανά σχολείο. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα δοθούν στην επιμορφωτική συνάντηση. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται τον Ιανουάριο 2018 και θα διεξαχθεί σε μη εργάσιμο χρόνο και σε διαφορετικές ημερομηνίες σε Λευκωσία και Λεμεσό, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος περισσότεροι εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο, οι οποίοι θα εμπλακούν στο Πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Διευθύνουσα Σύμβουλο του J.A. Cyprus, κ. Ελοΐζα Σαββίδου, (τηλ. 99352441, ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και στη λειτουργό του Π.Ι., κ. Καλυψώ Απέργη, (τηλ. 22402375, ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος