(Αρ. Διαγωνισμού Π.Ι. 10/2017)

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού) ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών για το Πρόγραμμα Προαιρετικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης (Δημοτικής/ Προδημοτικής, Μέσης Εκπαίδευσης και Διατμηματικά (για εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες), που θα προσφερθούν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατά την περίοδο 2017-2018.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών μπορούν να παραληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη διεύθυνση: http://www.moec.gov.cy

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους σε δύο μέρη:

  • πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.pi-eggrafes.ac.cy συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους ζητηθούν και στη συνέχεια να εκτυπώσουν την αίτησή τους
  • πρέπει να υποβάλουν την εκτυπωμένη Βεβαίωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα συνοδευτικά έγγραφα των αιτήσεών τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη Π.Ι. 10/2017: Αίτηση για το Μητρώο Εκπαιδευτών για διδασκαλία στο Πρόγραμμα Προαιρετικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης (Δημοτικής/ Προδημοτικής, Μέσης Εκπαίδευσης και Διατμηματικά), στο Κιβώτιο Προσφορών (4ος όροφος) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Αιτήσεις που δεν θα υποβληθούν σε δύο (2) μέρη όπως ορίζεται πιο πάνω, θα θεωρούνται άκυρες.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος, ορίζεται η Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, ώρα 9:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy), ή να επικοινωνήσουν με τους πιο κάτω:

Δρ Ελένη Παπαγεωργίου
(τηλ.: 22402311/ Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Δρ Έφη Παπαριστοδήμου
(τηλ.: 22402345/ Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

Έγγραφα διαγωνισμού

Έντυπα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής