(Αρ. Διαγωνισμού Π.Ι. 09/2017)

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού), ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών για το Πρόγραμμα Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και Σεμινάρια για Γονείς Δημοτικής/Προδημοτικής, Μέσης Γενικής, Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, που θα προσφερθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατά την περίοδο 2017-2018.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών μπορούν να παραληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη διεύθυνση: http://www.moec.gov.cy

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ:

A. Πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου www.pi-eggrafes.ac.cy, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους ζητηθούν, εφόσον έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του Π.Ι. και έχουν δημιουργήσει κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια να εκτυπώσουν την αίτησή τους.

Β. Πρέπει να υποβάλουν τα συνοδευτικά έγγραφα των αιτήσεών τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Π.Ι.09/2017: Αίτηση για το Μητρώο Εκπαιδευτών για διδασκαλία σε Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και Σεμινάρια για Γονείς Δημοτικής/Προδημοτικής Εκπαίδευσης, Μέσης Γενικής, Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» στο Κιβώτιο Προσφορών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στη διεύθυνση: Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδη, Ακρόπολη, 4ος όροφος.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, ώρα 9:00 π.μ.

Αιτήσεις που θα είναι εκπρόθεσμες δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Αιτήσεις που δεν θα υποβληθούν σε δύο (2) μέρη (Α και Β), όπως περιγράφεται πιο πάνω, θα θεωρούνται άκυρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy), ή να επικοινωνήσουν με τους πιο κάτω:

Σεμινάρια σε Σχολική Βάση

  • Τώνια Σπυροπούλου, 22402384, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Δρ Έλενα Παπαμιχαήλ, 22402367, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σεμινάρια για Γονείς

  • Δρ Παναγιώτης Σάββα, 220402327, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Δρ Έλενα Χριστοφίδου, 22402368, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Έγγραφα διαγωνισμού

Έντυπα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής