Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων (αρ. φακ. Π.Ι. 7.1.10.8.5, ημερ. 29ης Σεπτεμβρίου 2016 και 21ης Μαρτίου 2017), σας υπενθυμίζουμε ότι, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2017, θα πρέπει να υποβληθεί από την κάθε σχολική μονάδα ο τελικός απολογισμός των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών της.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε τον/τη Συντονιστή/τρια του κάθε σχολείου να εισέλθει στον ηλεκτρονικό χώρο του Σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη, όπου έχουν ήδη καταχωριστεί το θέμα, οι στόχοι και οι δράσεις που οργανώθηκαν στο Σχολείο για υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης. Θα πρέπει να επιλεγούν από το κατακόρυφο μενού η φράση «Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης» και, ακολούθως, η κάρτα «Τελικός Απολογισμός». Ο/Η Συντονιστής/τρια θα πρέπει να συμπληρώσει σύντομες απαντήσεις σε τέσσερα (4) ερωτήματα που αφορούν τους στόχους και τις δράσεις του Σχολείου και τον βαθμό επίτευξής τους, καλές πρακτικές που προέκυψαν και μια γενική αποτίμηση του τι έχει μάθει το σχολείο από τη φετινή προσπάθεια.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Εγκύκλιος